Fotvård

Fotvård

Prislista

Fotvård

 

En vårdande och djupgående fotbehandling för dig som behöver lite extra.

OBS! Lackning ingår ej i behandlingen.

 

60 min 950kr

 

 

Spa Pedikyr Lyx

 

Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Peeling med fotscrub som avlägsnar döda hudceller. Nagelbandsvård. Naglarna klipps, formas och poleras. Filning av förhårdnader på fötterna. En avkopplande fotmassage. Fukt och vårdande inpackning. Lackning av tånaglarna ingår.

 

90 min 950kr

 

 

Spa Pedikyr

En lättare fotbehandling för dig med friska fötter. Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Naglarna klipps och formas, nagelbandsvård och putsning. Fötterna filas och återfuktande fotcreme masseras in. Lackning av tånaglarna ingår. Behöver du en mer djupgående behandling rekommenderar vi dig att välja Fotvård istället.

 

60 min 750kr

 

 

Gelish Tånaglar

 

En behandling för dig som vill ha en lackning som håller 2-4 veckor.
Gelpolish är en blandning mellan lack och en tunn gel som härdas i en LED lampa. Välj mellan över 80 st härliga färger eller en fransk lackning.

 

60 min 650kr

 

 

Borttagning Gelish tånaglar

 

350kr

 

 

Pedikyr & Gelish Tånaglar

 

Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Naglarna klipps och formas, nagelbandsvård och putsning. Filning av förhårdnader på fötterna. Därefter väljer du färg till tånaglarna och får en permanent lackning som håller länge.

 

90min 1050kr

 

 

Borttagning Gelish Tånaglar + Pedikyr

 

800kr

Minx Tånaglar

 

Välj mellan över 100 olika motiv och färger! Sitter på tånaglarna 2-6 veckor. Gå gärna in på www.minxnails.com och bli inspirerad!

 

60 min 600kr

 

 

Fot- & Underbensmassage

 

Massage som stimulerar blodcirkulationen i fötter och ben. En skön avslappnande behandling som känns i hela kroppen.

 

30 min 450kr