Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Prislista

Avancerad Hudvård:

 

Red Carpet Treatment

Den senaste hudvårdsbehandlingen med fyra olika tekniker som förstärker effekten och förhöjer resultaten i din ansiktsbehandling. Piggar upp en trött hud, reducerar torrhet, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster.

En djuprengöring med Deep Wash tecnology: Med hjälp av vakuum och tre olika vätskor så bildas små micobubblor på huden. sätter man igång blodcirkulationen, milt exfolierar huden, löser upp talg och smuts samt ger huden fukt och näring. Active Skin tecnology: En kolsyretablett i kombination med en gel som tillsammans bildar Bohr effekten i blodet, vilket sänker pH värdet och maximerar blodets syresättning. Detta ökar lystern och syresättning i huden, är exfolierande, hudföryngrande samt ger en jämnare hudton. Keep It Young tecnology: RF – fyrpolar radiofrekvens för att stimulera fibroblasterna i huden. Kollagenfibrerna drar ihop sig och ger en huduppstramning med synliga resultat på rynkor. Deep Inject Tecnology: Hyaluronsyra slussas ner i huden med hjälp av högfrekvent ultraljud  En skinboosting som ger din hud maximalt med fukt och lyster. Serumet går ner på djupet och hjälper till att “plumpa” upp linjer och rynkor.

 

90 min 2795kr

 

 

Traditionell Terapeutisk Hudvård:

 

Klassisk Ansiktsbehandling

 

En klassisk ansiktsbehandling med Rengöring, AHA Peeling, Portömning, Brynplock, en stimulerande Ansikts- och skalpmassage samt djuprengörande Ansiktsmask. Avslutas med återfuktande produkter anpassade efter hudtyp.

 

90 min 950kr

 

Uppfräschning

 

Uppfräschande ansiktsbehandling med Rengöring, AHA Peeling, Brynplock samt djuprengörande Ansiktsmask. Avslutas med återfuktande produkter anpassade efter hudtyp. I behandlingen ingår Ansiktsmassage Eller Portömning.

 

60 min 700kr

 

 

Ansiktsbehandling för Män

 

En behandling anpassad för män där det ingår Rengöring, Peeling, ånga och portömning, Brynfix om så önskas, Ansiktsmask samt avslutande produkter efter hudtyp.

 

60 min 700kr

 

 

Askungebehandling

 

Lyxig, avslappnande behandling som återfuktar och passar dig som vill ha en skonsam rengöring och få fin ny lyster till huden.

 

Perfekt inför en fest eller bröllop. I behandlingen ingår Rengöring, Brynplock, en upplyftande ögonmask samt Ansikts- och dekolltage massage. Behandlingen inkluderar även Exuviance “Guldmask” som intenstivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Avslutas med handmassage och produkter anpassade efter hudtyp.

 

60 min 800kr

Ansiktsbehandling Ungdom

 

En rengörande behandling för Ungdomar under 18 år.

 

I denna behandling fokucerar hudterapeuten på Rengöring, passande Peeling efter hudtyp, Portömning, Brynplock och djuprengörande Ansiktsmask. Avslutas med vårdande produkter. Hudterapeuten skräddarsyr sedan ett hemmaprogram till dig för att få bukt med orenheter och hudproblem.

 

60 min 650kr

 

 

Expressbehandling

 

En rengörande och cellförnyande behandling för dig som vill ha en kvick fix. Här fokuserar vi på Rengöring, AHA Peeling samt en djuprengörande Ansiktsmask. Avslutas med produkter anpassade efter hudtyp.

 

30 min 400kr

 

 

AHA kur

 

Denna intensiva AHA-kur är för dig som behöver en ordentlig uppfräschning. Tillsammans med daglig användning av hudvårdsprodukter från Exuviance – fötbättras oregelbundenheter i huden som t.e.x fina linjer och rynkor, ojämn pogmentering, torrhet samt minskar uppkomsten av akne.

 

Behandlingen bokas med 1-2 veckors mellanrum.

 

6 st behandlingar á 30 min 1990kr

 

*Frans- & brynfärg i ansiktsbehandling +200kr