Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

Prislista

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder en mängd olika ansiktsbehandlingar, anpassade för olika hudtyper och problem. Till oss kan du komma för ansiktsbehandling av allt som rosacea, akne, mogen och livlös hud.

 

Det finns många olika typer av hudproblem. Det är därför viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned.

För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att din hud ska må bra.

 

Klassisk Ansiktsbehandling

( skräddarsys alltid efter kundens behov)

1395 kr

Rengöring, peeling, massage, mask, avslutande produkter

Tillval i ansiktsbehandling:

LED mask 400 kr

Ögonmask 150 kr

 

Ansiktsbehandling Lift and sculp

75 min. 1795 kr 

En avslappnande och energigivande ansiktsbehandling med focus på massage för att lyfta och skulptera. Med Gus sha och ice globes

 

Kompletterande ansiktsbehandling med M3     

1995 kr                                                                                                                                  

M3 kan användas som ett komplement till andra ansiktsbehandlingar och är en innovativ behandlingsteknik som kan dränera, djuprengöra, peela, återfukta, lyfta under en och samma behandling. Behandlingen passar de flesta hudtyper och ger omedelbart synliga och kännbara resultat.

Behandlingen innehåller,

Radiofrekvens

Ultraljud

Microdermabrasion

Kavitationspeeling

Dränage

LED-ljus behandling

PRX-T33                                                                                                                                                           

Den nya generationens TCA-peel. En effektiv peel som ger en hudföryngring utan efterföljande peeling. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

När vi åldras så sker det successivt en nedbrytning av hudens funktioner, bland annat försämras hudens förmåga att producera talg, vilket ger huden ett försämrat barriärskydd. Huden blir allt tunnare, elasticiteten minskar och hudens förmåga att binda fukt försämras vilket resulterar i torrare hud.

Den största orsaken till de flesta hudförändringar i dagsläget är exponering av UV-ljus, även kallat ljusåldrande eller ”photo-ageing”. Det bästa sättet att motverka hudens åldrandeprocess är genom biorevitaliserande behandlingar som upprätthåller hudens funktioner, stimulerar tillväxten och som skyddar mot UV-exponering.

30–45 minuter, 1-3 tillfällen. Ger lyster, uppstramning, minskar linjer och pigmenteringar

Kan kombineras med Dermapen.

 

 

PRX-T33 , ansikte                                                                                                              2000 kr

Ansikte, hals                                                                                                                       2500 kr

Ansikte, hals, decolletage                                                                                             3000 kr

 

Kur ansikte om 4 gånger 7000 kr