Dermapen

Dermapen

Dermapen Micro-Needling för en kollagenboost

En boost för huden

Vi arbetar med den senaste tekniken inom Dermapen.

Dermapen4 är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga, elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, men med mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

 

Dermapen kan användas för att behandla

 

 • Slapp och åldrande hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Oren hud och acne
 • Acneärr
 • Milier, keratosis pilares
 • Stora porer
 • Pigmenteringar
 • Huduppstramning
 • Rodnader / Rosacea
 • Missfärgade ärr (från acne, brännskador och kirurgi)
 • Hudbristningar

Behandlingen

 

Dermapen4TM orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden.Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

 

Effekten kan jämföras med fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

 

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen mindre smärtsam.

 

Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika preparat djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som tillförs.

 

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med ca 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas.

 

 

Efterbehandling

 

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter en Dermapenbehandling.

De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.  Det är viktigt att du följer våra rekommenderade råd för efterbehandling.

 

Många ser resultat redan efter första behandlingen. För ett optimalt och varaktigt resultat krävs ca 5-6 behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum.

Efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter kommer din huds kondition att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna.

Prislista

Anti-age ansikte

Effektiv Anti-agebehandling för ansiktet inkl. ögon.

Från 2195 kr

 

10% rabatt vid paketköp av kur på  3 behandlingar.

20% rabatt vid paketköp av kur på 6 behandlingar.

 

Anti-age ansikte + hals

Effektiv Anti-agebehandling för ansikte och hals

2995 kr

 

Anti-age ansikte, hals + dekolletage

Effektiv Anti-agebehandling för ansikte, hals + dekolletage

Från 3895 kr

10% rabatt vid paketköp av kur på  3 behandlingar.

20% rabatt vid paketköp av kur på 6 behandlingar.

LA-FACELIFT

Effektiv antiage-behandling för hela ansiktet, hals, decolletage och skalp.

4695 kr

 

Anti-age ett parti

Effektiv behandling för t. ex. ögon, handrygg, pigmentfläckar eller ärr.
från 1095 kr

 

Acne ärrbehandling kinder

från 1250 kr

 

Dermapen ansikte + kemisk peeling

Dermapen ansikte + kemisk peeling
2695 kr