LPG Endermologie

LPG Endermologie / IPL

LPG Kroppsskulptering – Endermologie / IPL -behandlingar

En vetenskapligt bevisad effektiv metod som formar om kroppen och effektivt avlägsnar celluliter och fettdepåer utan kirurgi.

 

Endermologie är namnet på den behandling med LPG som utan smärta eller kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet. Löst skinn kan hjälpas att stramas upp. Endermologie kan också vara ett alternativ till fettsugning för de personer som inte anses lämpliga för fettsugning eller de som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp.

 

LPG tekniken bygger på en unik, patenterad metod där LPG maskinen är en speciell teknisk apparat som behandlar underhudsfettet och bindväven i huden. Två motoriserande rullar som arbetar ihop med ett undertryck i en lufttät kammare skapar en våg som viker (rulle 1) och viker/slätar ut huden (rulle 2).

 

Vågen rullas framåt och bakåt av det motoriserande behandlingshuvudet, ihop med bakåt-, framåt- och diagonala manövrar beroende på behandlingsindikation. Beroende på vilket program som man väljer på maskinen kan man få en konstant eller rytmisk aspiration som också regleras i styrka efter hydtyp och tjocklek på huden.

IPL

 

IPL – Hudföryngring helt ansikte

2750kr          Kur 3 gånger: 7500kr

 

IPL – Ytliga kärl / Pigmentfläckar / Cherry Spots

från 1200kr

 

IPL – Rosacea

från 2000kr

Prislista

LPG – behandling, enstaka behandling

 

950kr

 

 

LPG – behandlingskur, 14ggr paketpris

 

12 600kr   (ord. pris 13 300kr)

 

 

LPG – behandlingskur, 10ggr paketpris

 

8900kr    (ord. pris 9 500kr)

Underhållsbehandling efter genomgången kur på 10 eller 14ggr

 

950kr

 

 

Köp av kroppsstrumpa

 

250kr